Bouw van een website voor N’Djoy

ndjoy-kim-de-bruijni-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer-logoVoor N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes heb ik een website gebouwd in WordPress (vrijwillig). Ik zorg voor het technisch onderhoud en plaats de door N’Djoy gewenste relevante content, nieuwsberichten en foto’s op haar website.

Daarnaast help ik N’Djoy bij het uitdelen van voerpakketten bij de aangesloten cliënten. Veel van de cliënten hebben naast honden ook katten en bij het uitdelen van de voerpakketten kan ik antwoord geven op de vragen van eigenaren over katten.

Door mijn eigen kattenervaring en het vrijwilligerswerk bij Kattenzorg Nijmegen, dat ik al sinds 2003 doe, kan ik goed onderlegd advies geven als mensen problemen hebben met hun katten. Ook help ik N’Djoy bij het organiseren van evenementen.  Verder verricht ik administratieve werkzaamheden, zoals het ontwerpen van formulieren en overeenkomsten.

De activiteiten van N’Djoy zijn:

☑  hulp bij honden met probleemgedrag

☑  advies over hondengedrag

☑  privéles

☑  persoonlijk advies

☑  bemiddeling bij herplaatsing

☑ opvang van een hond in een gastgezin, van baasjes die verkeren in een in noodsituatie

☑ N’Djoy helpt in Cuijk en Boxmeer door het tijdelijk verstrekken van voerpakketten

n'djoy-kim-jans-houdt-van-honden-en-helpt-honden-en-hun-baasjes-omgeving-cuijk
Kim de Bruijni, oprichter van N’Djoy, is een goede vriendin geworden, wij delen onze passie voor dieren en wij helpen graag mensen!
bouw van een website voor N’Djoy
Getagd op: