Mijn bedrijf: Kattenherplaatsing.nl

LOGO-kattenherplaating-bedrijfje

In september 2018 ben ik als ZZp’er gestart met mijn eigen bedrijf: Kattenherplaatsing.nl

De oriënterende fase is goed verlopen en met ingang van 1 januari 2020 maak ik van mijn werkzaamheden voor Kattenvoorlichting.nl & Kattenherplaatsing.nl mijn hoofdberoep. Om die reden zal deze website, die ik oorspronkelijk heb gebouwd om mezelf te profileren als werkzoekende, dan ook verdwijnen.

2019-09-30-inschrijving-kvk-mvandeweijer

De activiteiten: het geven van voorlichting en persoonlijk advies en het herplaatsen van katten, waar ik goed in ben en dat ik al jaren met ongelofelijk veel plezier doe, doe ik naast mijn betaalde baan.

Einde van mijn vrijwilligerswerk

Na 15 jaar lang mijn ziel, zaligheid en vooral álle uren van mijn privéleven te hebben besteed aan vrijwilligerswerk voor Stichting Kattenzorg Nijmegen, was 1 september 2018 mijn laatste dag als vrijwilliger en bestuurslid voor de stichting. Achter de schermen is maandenlang intensief overleg geweest, maar er blijven onverenigbare verschillen van inzicht over de koers die Kattenzorg moet varen.

Het belang van de stichting en het belang van de katten heeft voor mij altijd op de eerste plaats gestaan. Ik kan me niet verenigen met de dingen die er al lange tijd gebeuren en om die reden heb ik besloten om op te stappen. Deze beslissing heeft me ontzettend veel verdriet gedaan, want ik weet dat de gevolgen van mijn vertrek erg groot zijn (gezien mijn enorme takenpakket voor de stichting). Ik heb alles geprobeerd om de impasse te doorbreken. Ook anderen hebben zich hard gemaakt voor de koers die we moeten varen om een (financieel) gezonde stichting te laten voortbestaan. Helaas dus zonder resultaat. De Facebookpagina van Kattenzorg wordt niet meer door mij beheerd.

LOGOPICTO-kattenherplaatsing-bedrijfje-mvandeweijer

Mijn eigen onderneming: Kattenherplaatsing.nl

Ik ga verder met waar ik goed in ben met mijn eigen onderneming: Kattenherplaatsing.nl Naast het herplaatsen van katten richt ik me op voorlichting en geef ik persoonlijk advies op maat aan klanten, over alle kattenzaken.

Samenwerking heeft altijd hoog in mijn vaandel gestaan en andere organisaties kunnen gebruik blijven maken van mijn kunde, zoals dat bij Kattenzorg ook het geval was. Daar ben ik regelmatig ingeschakeld voor het herplaatsen van een kat of het geven van persoonlijk advies.

Ik ben heel blij dat ook de samenwerking met kattenoppas en kattengedragsdeskundige Karin Everraert doorloopt. We zetten het succes dat we samen hadden voort op onze nieuwe Facebookpagina.

Dit zijn de online kanalen van Kattenherplaatsing.nl:

website

Facebookpagina

Twitter

LinkedIn


Ontwerp logo

Ik ben erg blij met mijn logo. Na een eerdere prettige ervaring heb ik er opnieuw voor gekozen om Jeroen Philipse van Huisstijl Makelaar in de arm te nemen voor het ontwerp van mijn logo. Voor mij symboliseert het een kat die door een deur/kattenluikje gaat, van het ene huis naar het andere. Erg mooi!

LOGO-kattenherplaating-bedrijfje

mijn bedrijf: Kattenherplaatsing.nl
Getagd op: