passies-passie-marieke-van-de-weijer-en-chloe-obrian-gastblog-kortdurende-stress-bij-katten-cats-only-kattenhotelmijn passies komen samen in…

…mijn vrijwilligerswerk voor Stichting Kattenzorg Nijmegen! Bijdragen aan dierenwelzijn, het helpen van mensen, mijn liefde voor katten én voor de Nederlandse taal, het schrijven van informatieve teksten én mijn plezier om te werken met WordPress: het komt hierin allemaal samen!

kattenzorg-nijmegen-logo-vrijwilligerswerk

Honderden artikelen geschreven

Op 9 januari 2015 ging de nieuwe website van Kattenzorg – die ik zelf gebouwd had in WordPress – de lucht in. Inmiddels heb ik meer dan 400 berichten op de website geplaatst. Meer dan 200 berichten zijn informatief van aard. Het laatste bericht was antwoord op een lezersvraag die wij binnenkregen: waar moet je rekening mee houden als je gaat verhuizen en katten hebt?

Zorgen voor een goede online vindbaarheid

In mijn betaalde baan bij Zakenservice ben ik o.a. verantwoordelijk voor een goede online vindbaarheid (zoekmachineoptimalisatie, oftewel: SEO). Wat ik daar geleerd heb, pas ik ook toe voor de website van Kattenzorg Nijmegen. En met succes! We krijgen informatieverzoeken van mensen uit het hele land.

Mijn werk als gastblogger

Sinds oktober 2015 ben ik vaste gastblogger voor de website Kat.nl Inmiddels zijn er al 8 gastblogs van mijn hand verschenen. Deze zijn bedoeld voor het grote kattenminnende publiek en gaan over actuele onderwerpen.

Op verzoek schrijf ik gastblogs voor andere websites.

U ziet het: informatie en voorlichting geven over katten is mijn passie! Ik beschik over een enorme dosis parate kattenkennis en deze houd ik voortdurend op peil door toonaangevende experts in kattenland nauwgezet te volgen.

Is er een link tussen uw bedrijf en katten, zoals dat bijvoorbeeld van toepassing was bij Zitmaxx Wonen?
Als u interesse hebt in een gratis gastblog over katten voor uw website, dan ben ik u graag van dienst.
Neem in dat geval gerust contact met mij op.

mijn passies komen samen in…
Getagd op: