Vaardigheden: PR en social media

Ik ben een loyale medewerker met hart voor de zaak. Waar ik ook werk, mijn inzet en verantwoordelijkheidsgevoel voor mijn eigen werk en de organisatie als geheel is groot.

Voor de stichtingen waar ik me vrijwillig voor inzet, benut ik social media om de naamsbekendheid van de organisaties te vergroten en de doelstelling en werkzaamheden van de organisaties duidelijk naar buiten toe te profileren. Met mijn foutloze Nederlands en kunde om sterke informatieve artikelen te schrijven, ben ik voor diverse organisaties, waarvoor ik de social media-pagina’s beheer, een aanwinst.

Dit blijkt ook uit de aanbeveling die ik op LinkedIn kreeg van een freelance tekstschijver:

Marieke is een enthousiaste, gedreven en kundige pr-medewerker. Ervaren in het werken met social media en ze weet haar publiek met pakkende en goed geschreven teksten te raken en bij haar doel te betrekken. Samenwerken met Marieke is erg prettig; ze is professioneel, bevlogen en bovendien altijd heel vriendelijk.

pr-en-social-media
©FAD Presentatie social media, december 2012. Klik op de foto voor een vergroting en meer informatie.
vaardigheden: PR en social media