Promotieactiviteit Radius

Actieradius is het steunpunt voor vrijwilligerswerk in het Land van Cuijk. Radius, organisatie voor welzijn in het Land van Cuijk, is de overkoepelende organisatie. Samen met mijn collega Elsbeth van den Broek heb ik deelgenomen aan een promotieactie waarbij onze foto werd gebruikt op een kaartje voor een presentje ten behoeve van relaties.

Vrijwilligerswerk Actieradius, vrijwillige inzet Land van Cuijk

In de functie van frontofficemedewerker help ik organisaties die vrijwilligers zoeken of  mensen die naar vrijwilligerswerk op zoek zijn. Actieradius werkt met een speciaal ontworpen softwareprogramma en dit werk gaat gepaard met veel administratieve handelingen en het werken volgens vastgelegde procesbeschrijvingen.

Er zijn in het Land van Cuijk vele manieren om vrijwilligerswerk te doen. Uiteenlopende organisaties bieden allerlei activiteiten die u energie en voldoening geven. Actieradius helpt u graag bij het vinden van vrijwilligerswerk dat aansluit bij uw wensen. Op deze website vindt u hiervoor een uitgebreide vacaturebank. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bij ons binnenlopen.

logo_actieradius

promotieactiviteit Radius
Getagd op: