flexpoint-logo-mvandeweijer-tijdelijke-opdracht-uitzendbureau

Tijdelijke opdracht via uitzendbureau Flexpoint

De opdracht via uitzendbureau Flexpoint bij Teeuwissen in Katwijk, loopt ten einde. Sinds 27 december 2017 heb ik gewerkt bij de financiële administratie en 1 mei eindigt mijn contract. Ik ben weer beschikbaar voor een afwisselende administratieve taak, ook als dat tijdelijk is!


In oktober 2017 ben ik begonnen als officemanager bij een prachtige organisatie. Helaas is mijn grootste taak bij deze organisatie (de ISO-certificering) tijdelijk opgeschort.

teeuwissen-logo-mvandeweijer

Via uitzendbureau Flexpoint in Cuijk heb ik in december 2017 een tijdelijke opdracht gekregen als financieel-administratief medewerker bij Teeuwissen in Katwijk (gemeente Cuijk). Een van de vaste medewerkers is ziek geweest en gaat nu stukje bij beetje weer meer uren werken. Door zijn ziekte is een achterstand ontstaan die het bedrijf tijdens de jaarafsluiting natuurlijk niet kan gebruiken! De verwachting is dat deze opdracht tot 1 mei 2018 zal duren.

Op verzoek van de afdeling heb ik ook hier een stap-voor-stap werkinstructie gemaakt voor het inboeken van facturen. Dit document is een prettig hulpmiddel voor toekomstige medewerkers en invalkrachten bij de financiële administratie.

In de tussentijd blijf ik beschikbaar voor een afwisselende administratieve functie die beter bij me past, zoals officemanager of secretaresse. Het uitzendbureau is daarvan op de hoogte en ik kan op korte termijn starten. Ik neem ook van harte tijdelijke opdrachten aan! Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

tijdelijke opdracht via uitzendbureau
Getagd op: