mijn vaardigheden op een rij


Ik blink uit in de Nederlandse taal. Dit blijkt uit het feit dat ik gevraagd ben een Nederland boek te redigeren, dat sinds 2016 in de winkels ligt. Ik schrijf geheel foutloos en het schrijven van informatieve teksten is een van mijn hobby’s. Het corrigeren en redigeren van teksten doe ik met plezier.

Engels beheers ik goed in woord en geschrift.


Mijn typesnelheid is zeer hoog. Ik typ volgens het 10-vingerblindsysteem en ik heb ervaring met het uitwerken van dictaat met behulp van een dictafoon. Notuleren doe ik met behulp van een laptop.


Ik werk graag met protocollen en ik beleef er plezier aan om werkbeschrijvingen vast te leggen.
U kunt hier meer lezen over deze vaardigheid.


Ik heb meerdere websites gebouwd in WordPress. Ik ben in staat op basis van een standaardthema een mooie en professionele website te bouwen en te onderhouden. Lees hier meer over deze vaardigheid.


Ik heb veel ervaring met social media. Voor mijn werkgevers en voor de stichtingen waar ik me vrijwillig voor inzet, benut ik social media om de naamsbekendheid van de organisaties te vergroten. Ook gebruik ik social media om de doelstelling en de werkzaamheden duidelijk naar buiten toe te profileren. Hier kunt u daar meer over lezen.


Computersoftware is een van mijn hobby’s. In mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan met bedrijfsspecifieke software. Lees daar hier meer over.


vaardigheden
Mijn vaardigheden. Klik op de afbeelding voor een vergroting.
vaardigheden
Getagd op: