Vrijwilligerswerk bij N’Djoy – voor hulp aan honden en baasjes

ndjoy-kim-de-bruijni-hulp-honden-baasjes-cuijk-boxmeer-logoVoor N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes heb ik een website gebouwd in WordPress (vrijwilligerswerk). Ik zorg voor het technisch onderhoud en plaats de door N’Djoy gewenste nieuwsberichten en foto’s op de website.

Daarnaast help ik N’Djoy bij het uitdelen van dierenvoedselpakketten aan de aangesloten cliënten. Veel van de cliënten van N’Djoy hebben naast honden ook katten en bij het uitdelen van de voedselpakketten kan ik antwoord geven op hun vragen.

Door mijn ervaring met katten en mijn vrijwilligerswerk bij Kattenzorg Nijmegen, dat ik al sinds 2003 doe, kan ik goed onderbouwd advies geven als mensen problemen hebben met hun kat(ten). Ook ondersteun ik N’Djoy bij het organiseren van evenementen.  Verder verricht ik administratieve werkzaamheden zoals het ontwerpen van formulieren en contracten.

De activiteiten van N’Djoy zijn:

☑  hulp bij honden met probleemgedrag

☑  advies over hondengedrag

☑  privéles

☑  persoonlijk advies

☑  bemiddeling bij herplaatsing

☑ opvang van een hond in een gastgezin, van baasjes die verkeren in een in noodsituatie

☑ N’Djoy helpt in Cuijk en Boxmeer door het tijdelijk verstrekken van voerpakketten

n'djoy-kim-jans-houdt-van-honden-en-helpt-honden-en-hun-baasjes-omgeving-cuijk
Kim de Bruijni, oprichter van N’Djoy, is een goede vriendin geworden, wij delen onze passie voor dieren en wij helpen graag mensen!
vrijwilligerswerk bij N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes