Vrijwilligerswerk bij N’Djoy – voor hulp aan honden en baasjes

cropped-Transparante-achtergrond@3x-1-ndjoy-hulp-honden-baasjes

In 2016 heb ik voor N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes heb ik een website gebouwd in WordPress (vrijwilligerswerk). Ik zorg nog steeds voor het technisch onderhoud van de website en ik plaats de door N’Djoy gewenste nieuwsberichten en foto’s op de site.

Daarnaast help ik N’Djoy bij het verstrekken van dierenvoedselpakketten aan de aangesloten cliënten. Veel cliënten hebben naast honden ook katten en bij het uitdelen van de voedselpakketten kan ik antwoord geven op vragen van cliënten over hun katten.

Door mijn opleiding en jarenlange ervaring met katten, kan ik goed onderbouwd advies geven als mensen problemen hebben met hun kat(ten). Vanuit ideële overwegingen en maatschappelijk bewustzijn, is deze dienstverlening voor minimabaasjes gratis. Ook ondersteun ik N’Djoy bij het organiseren van evenementen.  Verder verricht ik administratieve werkzaamheden zoals het ontwerpen van formulieren en contracten.

De activiteiten van N’Djoy zijn:

☑ hulp bij honden met probleemgedrag
☑ advies over hondengedrag
☑ privéles
☑ persoonlijk advies
☑ bemiddeling bij de herplaatsing van honden
☑ opvangen van honden in gastgezinnen, van baasjes die verkeren in een in noodsituatie
☑ N’Djoy helpt in Cuijk en Boxmeer door het tijdelijk verstrekken van voerpakketten

n'djoy-kim-jans-houdt-van-honden-en-helpt-honden-en-hun-baasjes-omgeving-cuijk
Kim de Bruijni, oprichter van N’Djoy, is een goede vriendin geworden, wij delen onze passie voor dieren en wij helpen graag mensen!
vrijwilligerswerk bij N’Djoy – voor hulp aan honden en hun baasjes
Getagd op: